Followers

Sunday, 12 February 2012

BEN ASHAARI AJAK BACA BLOG AKU


Assalamualaikum.

Blog aku ni kadang2  jiwa-jiwa, kadang2 merapu ntah ape2
Banyak gambar daripada teks....pinjam cakap yuna sikit...'setiap gambar ada lagu'
siapa2 yang xder kampung tu bolehlah jenguk blog ni

entry yang aku perasan best!!!
SAYUQ KUNDUQ MASAQ AYAQ

terima kasih ben ashaari

37 comments:

  1. salam singgah blog ni. link dr blog BA :)

    ReplyDelete
  2. assalam .. hye gorgeous =)

    follow dr blog MR.Hyperactive Ben Ashaari =p

    ReplyDelete
  3. helloo!!belogwalking!!!!!!!simple belog but nice!!
    singgah2 sini gak ye http://diarinadiaa.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok baik..jap g nak singgah semua blog..yang join BA

      Delete
  4. dr segmen yg sama...follow sini.. :)

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  5. Blog ni memang menarik.. salam kenal dari lulu...
    keep it up ^__^
    Inilah masanya untuk bertukar..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih lulu....salam kenal juga..saya nak bw dkt blog lulu plak :)

      Delete
  6. sayuq kunduq?
    oghang utagha kaaaa?

    ReplyDelete
  7. hai, b/walking kat sini. dari segmen abg ben ashaari. jom g blog saya pulak =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai..ok harus saya akan bw dekat blog awak....salam kenal

      Delete
  8. Dah habis berdiet ke belum? :)

    Saya datang daripada segmen yang sama dengan awak.. Segmen Abang Ben Ashaari.. Follow la blog saya.. Baca pun ok je.. Salam Perkenalan..
    Dah follow awak pun..

    http://kikinsynyster.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...diet x turun turun pon....salam...saya harus akan bw dekat blog anda..thanks singgah taw

      Delete
  9. Salam singgah n follow sini...
    Salam perkenalan dari fendy

    jemput singgah

    http://fendy1302.blogspot.com/2012/02/segmen-ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam..terima ksih singgah n folow..sy akan bw blog fendi

      Delete
  10. Salam..Hye..Singgah Dari Segmen BEN ASHAARI..Cantik Blog Awak!
    Harap Singgah Blog Kite Jugak K...
    Hehehe...Thanx ^_^

    http://manssmile.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  11. singgah sini dari segmen yang sama...
    follow blog nie jugak...
    SUPPORT BELOG GILA JUGAK K!!

    http://belogila.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  12. jalan jalan ke blog ni & follow juge. lucky no 125. hee. ben ashaari kirim salam. ;)

    farizafairuz.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  13. jenjalan dari segmen abg ben..

    salam kenal + follow awak jugak..:)

    http://lapanfebruari.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal...ok nti sy bw n folow blog awak yer :)

      Delete
  14. Salam perkenalan dari sihatimerahjambu datang dari segmen Abg Ben
    Harap sudi singgah juga di blog Fiza.^___^
    http://www.azhafizah.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  15. Salam ziarah.. Datang dari segmen uncle Ben.. Sudah follow kamu.. Kalau tak keberatan, follow saya sekali..

    Entry paling menarik : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/kesalahan-yang-lazim-dilakukan-blogger.html

    Entry segmen : http://www.hafizaiman95.com/2012/02/ben-ashaari-ajak-baca-blog-aku.html

    ReplyDelete
  16. Hi...Salam perkenalan dari saya, ZAROL =)

    Sama lah segmen kita kt BA !
    Wahh..Dah baca blog awak, Cantik.

    Jom tgk entry di blog sy pula.
    www.pelangianoy.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. follower 134 dtg jenguk awk kat sini..jom jenguk N.Z kat sane plak ye..

    ReplyDelete
  18. Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)

    ReplyDelete
  19. salam zirah..thanks sbb sudi singgah kat blog saya...

    ReplyDelete